logo
امروز : دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۳
[ شناسه خبر : ۷۵۲۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان خبرداد

تشدید نظارت تیم‌های بازرسی بر قیمت عرضه لاستیک ماشین‌های سنگین در استان زنجان

تشدید-نظارت-تیم‌های-بازرسی-بر-قیمت-عرضه-لاستیک-ماشین‌های-سنگین-در-استان-زنجان

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان با اشاره به نظارت بر واردات و عرضه لاستیک‌های ماشین‌های سنگین در سطح استان زنجان گفت: نظارت تیم‌های بازرسی بر قیمت عرضه لاستیک ماشین‌های سنگین در استان زنجان تشدید می‌شود.

به گزارش موج رسا; ناصر فغفوری شامگاه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان زنجان با اشاره به بحث واردات لاستیک خودروهای سنگین اظهار کرد: این واردات با ارز 4200 تومان انجام شده در حالی که با قیمت دو یه سه برابر قیمت واقعی در بازار عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: شناسایی٬ رصد و نظارت بر عملکرد نمایندگی‌های کارخانجات لاستیک در استان زنجان و ارائه گزارش را از برنامه‌های آینده کارگروه تنظیم بازار است.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان بازرسی و نظارت بر روند توزیع قیمت لاستیک نمایندگی‌های تولید استانی و شهرستانی و تشکیل تیم‌های نظارتی و بازرسی مشترک با حضور نمایندگان سازمان تعزیرات٬ صنعت و معدن٬ سازمان راهداری و ارائه عملکرد از روند کار٬ شناسایی و پیگیری موانع و مشکلات تامین توزیع و قیمت لاستیک در سطح استان را از اقداماتی آینده ستاد تنظیم بازار استان عنوان کرد.

وی افزود: از امروز 16 تیرماه عرضه لاستیک برای ماشین‌های سنگین صرفا با معرفی نامه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود و فروش آن خارج از معرفی نامه تخلف محسوب می‌شود.

فغفوری ابراز کرد: همه اشخاص حقیق و حقوقی وارد کننده موظف هستن به محض واردات لاستیک نسبت به اعلام موجودی خودشان اقدام کنند.

وی بیان کرد: ارائه اطلاعات واردات و موجودی لاستیک‌ها در ساز‌های مختلف به صورت هفتگی از طرف وارد کنندگان به انجمن و از سوی انجمن به وزارت صنعت و معدن الزامی است.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان خاطر نشان کرد: عدم همکاری در ارائه اطلاعات توزیع لاستیک از سوی تولیدکنندگان نیز تخلف محسوب شده و مصداق امتناع از فروش در خارج از شبکه محسوب شده و براساس قانون با آنها برخورد می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه واردکنندگان از آغاز سال تاکنون کالاهای خود را با ارز دولتی 4 هزار و 200 وارد کردند، تصریح کرد: حتی در برخی موارد از جمله ذرت و سویا 400 تومان یارانه دولتی دریافت کردند و با ارز 3 هزار و 800 تومانی اقلام را وارد کردند و بنابراین نیازی به افزایش قیمت‌ها در برخی اقلام وجود ندارد.

فغفوری ذخایر کشور را در همه کالاها خوب توصیف کرد و افزود: حتی در برخی اقلام همانند گوشت سفید کاهش قیمت وجود داشته است.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر